Google


   

	


ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Νους υγιής εν σώματι υγιεί στο Χολαργό
Το καλοκαιράκι πέρασε και μαζί με αυτό οι ανέμελες στιγμές των διακοπών. Επιστροφή στην πόλη που μας γέννησε με γεμάτες μπαταρίες. Όλοι διαμορφώνουμε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουμε την καινούρια χρονιά. Όμως τι γίνεται με τα παιδιά μας; Εκτός από το σχολείο, που ξεκινά στις αρχές Σεπτέμβρη, οι γονείς οφείλουν να φροντίσουν και την καλή φυσική κατάσταση των μικρών δημοτών. «Νους υγιής εν σώματι υγιεί» έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι και αυτός πρέπει να είναι ένας από τους βασικούς κανόνες για την ανάπτυξη των νεαρών Χολαργιωτών. Που μπορούν όμως να απευθυνθούν τα παιδιά για να αθληθούν; Η πόλη μας, έχει την τύχη να διαθέτει αρκετούς συλλόγους και Ακαδημίες που καλύπτουν μεγάλη γκάμα αθλημάτων. Να που μπορούμε να απευθυνθούμε:
Ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΧ
Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, μπορούν να απευθυνθούν στον Όμιλο Φιλάθλων Χολαργού. Πενήντα δύο χρόνια ιστορίας μετρούν οι Ακαδημίες του. Ο ΟΦΧ, γεννήθηκε το 1947 ύστερα από πρωτοβουλία του Μαρκ Μαρσώ, το όνομα του οποίου φέρει και το γήπεδο της Φανερωμένης. Παράλληλα με την ίδρυση της πρώτης ανδρικής ομάδας, άρχισαν να λειτουργούν και οι Ακαδημίες ώστε ο ΟΦΧ να τροφοδοτείται συνεχώς με νέους και ταλαντούχους παίκτες. Οι πόρτες των Ακαδημιών είναι ανοικτές για αγόρια ηλικίας πέντε έως δεκοκτώ ετών, χωρισμένα ανά ηλικιακές κατηγορίες. Το πρώτο τμήμα το Bebe, αποτελείται από παιδάκια ηλικίας πέντε έως εννέα ετών ενώ το δεύτερο τμήμα το Pre-Junior από δημότες ηλικίας δέκα ετών. Ακολουθούν η ομάδα των Junior, με παιδιά δέκα και έντεκα ετών και των παμπαίδων με παιδιά ηλικίας δώδεκα και δεκατριών ετών. Στο τμήμα των παίδων, συμμετέχουν άτομα ηλικίας δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών. Το εφηβικό τμήμα, αποτελείται από νέους ηλικίας δεκαέξι έως δεκαοκτώ ετών. Από Σεπτέμβρη μέχρι και Οκτώβρη, μπορείτε να απευθυνθείτε στα γραφεία του ΟΦΧ, στο γήπεδο της Φανερωμένης καθημερινά από τις έξι μέχρι τις οκτώ, ενώ το υπόλοιπο διάστημα, η γραμματεία λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106514734.
Ακαδημίες μπάσκετ του ΚΟΧ
Ο Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού, ιδρύθηκε το 1982 υπό την αιγίδα του ΟΦΧ, ύστερα από πρωτοβουλία του κου Δανόπουλου, του κου Γιαννέλη και του Νίκου Νικολάτου, με πρόεδρο τότε το Γρηγόρη Αναγνωστόπουλο. Οι πόρτες του Συλλόγου είναι ανοικτές για αγόρια ηλικίας έξι έως δεκαοκτώ ετών, χωρισμένα ανά ηλικιακές κατηγορίες. Στην αρχή, διδάσκονται τα βασικά στοιχεία του αθλήματος και παίρνουν μέρος σε προ-αγωνιστικά τουρνουά για να μπουν στη λογική του αγώνα. Όταν ενταχθούν στο Παιδικό-Εφηβικό τμήμα, συμμετέχουν κανονικά σε πρωταθλήματα που διοργανώνονται από την Ε.Σ.Κ.Α. Το μπάσκετ έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία αφού εκγυμνάζει όλους τους μυς του σώματος και κρατάει τους παίκτες σε μία καλή φυσική κατάσταση. Μία ομάδα καλαθοσφαίρισης αποτελεί τον προάγγελο της κοινωνίας αφού τα παιδιά διδάσκονται από τα λάθη τους, αποκτούν ομαδικό πνεύμα και μαθαίνουν να υπακούν στον ανώτερο-προπονητή. Το μπάσκετ καταπολεμά την καθιστική ζωή ενώ βοηθά τους νέους να κρατηθούν μακριά από εξαρτήσεις και ναρκωτικά. Για περεταίρω πληροφορίες σχετικά με τον ΚΟΧ και τις Ακαδημίες, απευθυνθείτε στο 2106513082 κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις τέσσερις μέχρι τις έξι και κάθε Τετάρτη από τις έξι μέχρι τις οκτώ.
Γυναικεία ομάδα Βόλλευ του ΓΑΣΧ
Η πρώτη Γυναικεία Ομάδα Βόλεϋ, δημιουργήθηκε το 1987 ύστερα από πρωτοβουλία του Μάνου Κοκκαλά, παλιού παίκτη της πετοσφαίρισης, του Δημήτρη Κατσαρέλη και του Νίκου Δεπούντη. Οι παίκτριες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: όλες αγαπούν το βόλεϋ και παρά το γεγονός ότι πέντε από αυτές εργάζονται, τρεις είναι φοιτήτριες και τέσσερις μαθήτριες, πάντοτε βρίσκουν χρόνο για να ασχοληθούν με την πετοσφαίριση. Η προπονήτρια, Νικολέτα Τσολφίδου, διδάσκει στους παίκτες τα στοιχεία του αθλήματος, δηλαδή το σερβίς, την υποδοχή-άμυνα, την πάσα, την επίθεση και το μπλοκ και ωθεί τους παίκτες στην τελειοιποίησή τους. Τα οφέλη του Βόλεϋ για την υγεία είναι πολλαπλά αφού αποφεύγεται η οστεοπόρωση, διατηρείται το σωστό σωματικό βάρος, ενισχύεται το μυοσκελετικο σύστημα, αυξάνονται τα αντανακλαστικά και αποφεύγονται τα διαστρέμματα. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες από τη Νικολέτα Τσολφίδου στο τηλ. 6942848645 ή να έρθουν τις ώρες των προπονήσεων στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στο τέρμα οδού Σύρου κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις δέκα το βράδυ.
Ακαδημίες στίβου του ΓΑΣΧ
Περίπου εικοσιεννέα χρόνια μετρούν οι Ακαδημίες Στίβου του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) Χολαργού. Ο στίβος στο Χολαργό, εισήχθη για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1980 υπό την αιγίδα του ΟΦΧ. Το 1996, ύστερα από την ενσωμάτωση των τμημάτων του στίβου και βόλεϊ του ΟΦΧ, ιδρύεται ο ΓΑΣ Χολαργού με την αμέριστη συμπαράσταση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Χολαργού. Ιδρυτικά στελέχη, ήταν ο Μάνος Κοκκαλάς, ο Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης και ο Τάσος Ξένος, ενώ η πρώτη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αποτελούνταν από τα ιδρυτικά στελέχη, τον Τάκη Σπύρου και τον Πέτρο Μαστροπέτρο. Παράλληλα, με το αγωνιστικό τμήμα άρχισαν να λειτουργούν και οι Ακαδημίες ώστε ο ΓΑΣ να τροφοδοτείται συνεχώς από νέους και ταλαντούχους αθλητές. Οι πόρτες των Ακαδημιών είναι ανοικτές για αγόρια και κορίτσια από πεντέμισι χρονών, χωρισμένα ανά ηλικιακές κατηγορίες. Το πρώτο τμήμα είναι οι Ακαδημίες και αποτελείται από 100 Χολαργιωτάκια της Α’ έως και της Ε’ τάξης του Δημοτικού. Ακολουθεί το προαγωνιστικό τμήμα που αποτελείται από εξήντα παιδιά ηλικίας έντεκα έως δεκατριών ετών.Τέλος, το αγωνιστικό τμήμα που αποτελείται από σαράντα παιδιά ηλικίας δεκατεσσάρων ετών και άνω. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του ΓΑΣ Χολαργού καθημερινά από τις πέντε και μισή έως τις οκτώ και μισή στο τηλέφωνο 2106522954 ή να επισκεφθείτε τα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο γήπεδο της Φανερωμένης «Μαρκ Μαρσώ» τις προαναφερόμενες ώρες. Περισσότερες πληροφορίες και στο site www.g-a-c-holargos.com.
Τμήμα γυμναστικής του ΓΑΣΧ
Περίπου δεκατρία χρόνια μετρούν οι Ακαδημίες Γυμναστικής του ΓΑΣ Χολαργού. Η ρυθμική γυμναστική στο Χολαργό εισήχθη για πρώτη φορά το 1996 ύστερα από πρωτοβουλία του Πέτρου Πίσιου και υπαγόταν στον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Περικλής». Οι πόρτες του τμήματος γυμναστικής είναι ανοικτές για κορίτσια από 3,5 ετών, χωρισμένα ανά ηλικιακές κατηγορίες. Το πρώτο τμήμα είναι οι Ακαδημίες και αποτελείται από κορίτσια ηλικίας από τριάμισι μέχρι και έξι ετών. Ακολουθεί το προαγωνιστικό τμήμα που αποτελείται από παιδιά ηλικίας έξι ετών για τη ρυθμική και οκτώ ετών για την αεροβική γυμναστική. Στο επίπεδο αυτό οι αθλήτριες εντάσσονται κατόπιν επιλογής. Πρόκειται για παιδιά τα οποία πληρούν τα δύο βασικά κριτήρια της αγωνιστικής γυμναστικής: ευλυγυσία μέσης και άκρων και στενή σκελετική κατασκευή. Τα κορίτσια που δεν επιλέγονται συνεχίζουν να φοιτούν στις Ακαδημίες. Στο αγωνιστικό τμήμα εντάσσονται κορίτσια ηλικίας οκτώ ετών για τη ρυθμική και εννέα ετών για την αεροβική. Τα παιδιά της ρυθμικής κάνουν και 1,5 ώρα μπαλέτο, με ειδική δασκάλα χορού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλήτριες της ρυθμικής είναι πολύ πιο προχωρημένες στο μπαλέτο από κορίτσια που πηγαίνουν σε σχολές χορού. Μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του ΓΑΣ Χολαργού καθημερινά από τις πέντε και μισή έως τις οκτώ και μισή στο τηλέφωνο 2106522954 ή να επισκεφθείτε τα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στο γήπεδο της Φανερωμένης «Μαρκ Μαρσώ» τις προαναφερόμενες ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αγωνιστική ρυθμική μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την κυρία Ντόρα Σκάρπα στο 69776054011 και για την αγωνιστική αεροβική γυμναστική με την κυρία Ηρώ Σακελλαρίδη στο 6974128758.
Τμήμα ξιφασκίας του ΔΑΟΧ Χολαργού
Το τμήμα ξιφασκίας, δημιουργήθηκε μόλις το 2004 από το ΔΑΟΧ αλλά συμμετέχει στους αγώνες με τη συνεργασία του ΓΑΣ Χολαργού. Οι πόρτες του τμήματος είναι ανοικτές για παιδιά από έξι έως δεκαπέντε χρονών, τα οποία ανάλογα με την ηλικία τους εντάσσονται σε τρεις διαφορετικές ομάδες προπονήσεων. Το τμήμα των Αρχαρίων αποτελείται από παιδιά γεννηθέντα από το 1992 έως και το 1998, το τμήμα Μαζικό 1 από μαθητές της δευτέρας, τρίτης και τετάρτης Δημοτικού, το Μαζικό 2 από μαθητές πέμπτης Δημοτικού έως και τρίτης Γυμνασίου ενώ στο Αγωνιστικό εντάσσονται παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας που θέλουν και έχουν τις ικανότητες για να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό. Η ξιφασκία, ονομάζεται και «σκάκι με το σώμα» (body chess) διότι εκτός από την εκγύμναση του σώματος προσφέρει και εκγύμναση του μυαλού αυξάνοντας τα αντανακλαστικά, τη συγκέντρωση αλλά και την πειθαρχία. Το τμήμα Ξιφασκίας στεγάζεται στο Β’Λύκειο Χολαργού με προπονήσεις του Αγωνιστικού κάθε μέρα από τις τρεις μέχρι τις πέντε, προπονήσεις των αρχαρίων κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις πέντε μέχρι τις επτά, και τα Μαζικά 1 και 2 από τις έξι μέχρι τις εννέα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και από τις εννέα το πρωί μέχρι τις δώδεκα τα Σάββατα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Έφη Νούμτα (τηλ.2106549033) ή στον κο Κώστα Κρασώνη.
Τοξοβολία του ΓΑΣΧ
Το άθλημα της τοξοβολίας εισήχθη στο Δήμο μας πρώτη φορά το 1998 ύστερα από πρωτοβουλία του Νίκου Δεπούντη ο οποίος και κάλεσε τον Αλέξανδρο Παμβουξόγλου, πανελληνιονίκη σε διάφορες κατηγορίες τοξοβολίας, ως προπονητή της νεοσύστατης τότε ομάδας. Οι αθλητές της τοξοβολίας δε διαφέρουν από το μέσο πληθυσμό. Δε χρειάζεται κάποιος συγκεκριμένος σωματότυπος, φυσική κατάσταση, ή οποιαδήποτε άλλη εξειδικευμένη κινητική δεξιότητα. Αντίθετα, αυτό που χαρακτηρίζει τους τοξότες είναι τέλεια αίσθηση του σώματος, αίσθηση του χρόνου, αύξηση του χρόνου αντίδρασης, αυξημένη αυτοπεποίθηση, μείωση φοβιών, βελτίωση της συγκέντρωσης προσοχής, έλγχο των συναισθημάτων, πειθαρχία στα «ΘΕΛΩ» και απελευθέρωση του «ΕΓΩ». Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού προσκαλεί εσάς και τα παιδιά σας, να δοκιμάσετε την Ολυμπιακή, κυνηγετική και παραδοσιακή τοξοβολία. Μάθετε τι προσφέρει σε σας η Τοξοβολία. Για πληροφορίες καλέστε στο 2106514711, φαξ 2106529464 ή μέσω e-mail:alecsandros@gmail.com.
Ακαδημίες Τένις του ΟΑΧ
Εικοσιεπτά χρόνια μετρά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χολαργού, που ιδρύθηκε από μία ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το τένις και οι οποίοι φροντίζουν την προώθηση του αθλήματος στην κοινωνία του Χολαργού. Οι πόρτες των Ακαδημιών είναι ανοικτές για αγόρια και κορίτσια από 4,5 έως 14 ετών, χωρισμένα σε γκρουπάκια ανάλογα με την εξέλιξή τους αλλά και τις επιδόσεις τους στο τένις. Το πρώτο τμήμα, το Mini, αποτελείται από 12 παιδιά ηλικίας 4,5 έως έξι ετών. Ακολουθεί το τμήμα των Αρχαρίων που αποτελείται από 10 παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών. Το τμήμα των Αρχαρίων, περιλαμβάνει τα μικρότερα γκρουπάκια παιδιών 2ης και 3ης χρονιάς. Στη συνέχεια, προχωράμε στο τμήμα των προχωρημένων αποτελείται από 8 παιδιά. Σειρά έχει το προαγωνιστικό τμήμα όπου τα παιδιά μπαίνουν σε καταστάσεις αγώνων. Τελευταίο έρχεται το αγωνιστικό τμήμα που αποτελείται από 6 παιδιά. Η Γραμματεία του Ομίλου λειτουργεί καθημερινά τις εργάσιμες από 17:00 – 21:00 και 10:30-12:30 Σάββατα και Κυριακές, για τα Μέλη. Πληροφορίες για το κοινό από 17:30-20:30, τις εργάσιμες (Δευτέρα- Παρασκευή).Τα Γήπεδα λειτουργούν από 08:00 - 22:00 καθημερινά όλο τον χρόνο. Οι εγκαταστάσεις και τα γραφεία του Ομίλου βρίσκονται Ναυαρίνου και Κουντουριώτου (στο βουνό). Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6534041. fax:2106515375
Ακαδημίες πυγμαχίας Αίαντα Χολαργού
Δεκατρία χρόνια ιστορίας μετρά η Ακαδημία του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου (Μ.Α.Σ) Αίαντα Χολαργού. Ο Αίας Χολαργού, ο πρώτος σύλλογος πυγμαχίας στην περιοχή μας, ιδρύθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Στέλιου Σταφυλλαράκη, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μποξ. Δεκατρία χρόνια ιστορίας μετρά η Ακαδημία του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου (Μ.Α.Σ) Αίαντα Χολαργού. Ο Αίας Χολαργού, ο πρώτος σύλλογος πυγμαχίας στην περιοχή μας, ιδρύθηκε ύστερα από πρωτοβουλία του Στέλιου Σταφυλλαράκη, ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του μποξ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Διονύσιο Μαραζώτη, Πρόεδρο του Αίαντα Χολαργού στα τηλέφωνα 2106544989 και 6972125152.
Τμήμα σκακιού του ΓΑΣΧ
Η ιστορία του τμήματος μετράει ήδη δεκατέσσερα χρόνια ζωής. Αρχικά το σκάκι ανήκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χολαργού, με υπεύθυνο τον κο Δερμάτη, Δημοτικό Σύμβουλο. Το 1995, χρονιά-σταθμός, ανέλαβε έφορος ο κος Μάριος Μολφέτας, παλιός πρωταθλητής και γκραντ μετρ. . Η μέθοδος διδασκαλίας του κου Μολφέτα είναι ευφυής: το παιδί δεν κουράζεται αμέσως με θεωρητικά μαθήματα αλλά μαθαίνει τους κανόνες του παιχνιδιού, συνηθίζει το χώρο και γνωρίζεται με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Αφού παίξει κάποια φιλικά παιχνίδια, τότε είναι έτοιμο να διδαχθεί τη θεωρία και να συμμετάσχει σε επίσημους αγώνες. Στόχος του συλλόγου δεν είναι να δημιουργήσει πρωταθλητές αλλά να διδάξει την οξύνοια, την ικανότητα συγκέντρωσης στο αντικείμενο και την αποφασιστικότητα. Τα οφέλη του παιχνιδιού, αντανακλώνται και στα άλλα μαθήματα αφού έρευνες έχουν δείξει οτι οι νέοι που παίζουν σκάκι έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στις εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο. Το Σκάκι Χολαργού στεγάζεται σε ένα όμορφο και ήσυχο μέρος, στην οδό Σκοπέλου 2 και Φανερωμένης 43. Οι συναντήσεις των μελών λαμβάνουν χώρα κάθε Τρίτη από τις 6 μέχρι τις 9 το απόγευμα και τα Σάββατα από το πρωί μέχρι τις τέσσερις. Το ωράριο είναι ευέλικτο αφού ο κάθε γονέας μπορεί να φέρει το παιδί του όποια ώρα θελήσει.


30meres 9/15/09 @ 02:32


Editorial:

 • ΟΧΙ στον διχασμό και την μισαλοδοξία από το Χάρη Κουγιουμτζόπουλο


 • To νέο Δημοτικό και Συμβούλιο, 11/18/10 @ 14:10
 • Ξεχάσανε να βάλουν τη σωλήνα, 12/20/09 @ 19:54
 • ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, 11/19/09 @ 17:09
 • 3,5 ώρες ο Βραχιολίδης, 11/11/09 @ 02:05
 • Συνέδριο της Εταιρείας Διαχείρισης Απορριμμάτων, 11/05/09 @ 21:43
 • 1o Φόρουμ Αυτοδιοίκησης, 11/01/09 @ 20:27
 • Μπαζώνουν το δάσος, 10/01/09 @ 06:23
 • Ζητείται Δημοσιογράφος, 9/30/09 @ 08:12
 • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, 9/15/09 @ 02:32
 • ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ., 7/29/09 @ 16:11
 • Επίθεση Καλλιοντζή με παραίτηση , 7/17/09 @ 09:38
 • Νέο ΔΣ του ΚΟΧ, 6/18/09 @ 18:05
 • Κατέρρευσε ο Δικομματισμός στο Χολαργό, 6/16/09 @ 08:42
 • Ερώτηση Πολύδωρα για Κορακοβούνι, 3/09/09 @ 18:51
 • Απέτυχε πάλι ο Νικολάου, 3/01/09 @ 16:54
 • Κλοσάρ αριστούχος μαθητής του Χολαργού, 2/21/09 @ 09:09
 • Εκ νέου απειλές κατά του τύπου, 2/20/09 @ 00:14
 • Διπλής ανάγνωσης αλλαγή διοίκησης, 2/14/09 @ 05:19
 • 100 δέντρα έτσι απλά, 1/29/09 @ 17:33
 • Πίτα του Συλλόγου Χολαργιωτών, 1/19/09 @ 16:58
 • Αλαλούμ με τις αστικές συγκοινωνίες, 1/16/09 @ 03:19
 • Λινάκης πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, 1/14/09 @ 00:40
 • Ιδού το Ελληνικό Κράτος, 1/12/09 @ 00:32
 • Για Τρίτη συνεχή χρονιά χωρίς έργο, 1/07/09 @ 16:33
 • Απόκτησε τώρα Φορολογική Συνείδηση (!), 12/27/08 @ 04:59
 • Νίκη του ΚΟΧ, 12/18/08 @ 06:23
 • ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ, 12/17/08 @ 22:36
 • Αναβολή και πάλι για το 42%, 12/09/08 @ 07:57
 • Αλλη μαρτυρία για τη ανακύκλωση, 12/07/08 @ 04:52
 • Ακυρος ο Συναγερμός, 12/04/08 @ 04:20
 • Φταίνε οι δήμοι για τα έργα, 11/15/08 @ 01:43
 • Η μεγαλύτερη ληστεία όλων των εποχών, 11/11/08 @ 20:25
 • Και καπέλο, και τόκους , 11/10/08 @ 18:14
 • ΣΤΟ GLOBE EUROPE o Σπύρος Κουβέλης, 10/31/08 @ 15:04
 • Παραμένει τελικά η Λαϊκή, 10/31/08 @ 14:38
 • 4 στα 4 ο ΟΦΧ, 10/31/08 @ 14:36
 • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, 10/31/08 @ 14:33
 • Κατάθεση στεφάνων, 10/31/08 @ 13:33
 • Είναι απίστευτo, 10/29/08 @ 16:30
 • ΡΕΣΙΤΑΛ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ!!, 10/29/08 @ 16:13

 • Copyright © 2001-2, iSOL Internet Solutions, All rights reserved.